Salo Designin palvelut

Kaipaako kotinne pientä piristystä vai kokonaisvaltaisempaa muutosta? Onko suunnitelmissa kodin remontointi, kylpyhuoneen uudistaminen tai keittiöremontti? Oletteko rakentamassa kokonaan uutta?

Salo Designin sisustussuunnittelu

Sisutussuunnittelun avulla tilasta saadaan toimiva ja tarkoituksenmukainen, olipa kyseessä sitten yksi huone, pieni tai suuri remontti tai uudiskohde. Sisustussuunnittelija saa luotua toimivia tiloja arkea helpottamaan. Toiminnallisuuden lisäksi oikein valituilla väreillä, materiaaleilla ja kalusteilla sekä asianmukaisella valaistuksella lisätään viihtyvyyden lisäksi asukkaiden hyvinvointia. Hyvällä suunnittelulla säästää, niin aikaa kuin rahaa, kun vältytään virhehankinnoilta.Jokaisella kodilla, tilalla ja rakennuksella on oma tarinansa. Salo Designin Tarina voi lähteä liikkeelle yhdestä esineestä ja kulkea läpi koko sisustuksen.

Oikealla sisustuksella voidaan luoda kodille toimiva, persoonallinen, yksilöllinen ja asukkaidensa näköinen viihtyisä ympäristö, tunnelma ja tarina.

Kun kaipaat apua sisustamiseen, löydät suunnittelijamme yhteystiedot Näin löydät meidät– linkistä.

Tarvitsetko apua, ideoita tai neuvoja sisustuksesi suunnitteluun tai toteutukseen? Kaipaatko värisilmää tai makutuomaria materiaalien, kalusteiden, verhojen tai valaisimien hankintaan? 

Salo Designin Sisustuskonsultointi

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas keino, jos tarvitset apua johonkin pienempään tai yksittäiseen sisustusongelmaan. Saat ideoita ja vinkkejä uuden ilmeen luomiseksi asuntoon. Konsultoinnin avulla säästyy aikaa ja rahaa, kun vältetään virheostokset. Sisustuskonsultointi on keskustelua ja neuvontaa asiakkaan tiloissa tai sisustusalan  liikkeessä  tilanteen mukaan.Sisustuskonsultaatio voi antaa myös tukea ja vahvistusta omille näkemyksillesi ja valinnoillesi, jos olet jo itse tehnyt alustavia suunnitelmia ja siitä on taas helppo jatkaa eteenpäin.Sisustuskonsultointi on asiakkaan kanssa yhdessä tehtyä ideointia.

Suunnitellaan ja mietitään yhdessä, miten kodista saadaan toimiva ja viihtyisä unelmien koti!

Suunnittelijamme yhteystiedot löydät Näin löydät meidät– linkistä.

Etkö löydä olohuoneeseesi kaipaamiasi uusia koristetyynyjä tai verhoja? Haluaisitko uudistaa makuuhuoneen ilmeen? Ovatko ikkunasi erikoiskokoiset?

Salo Designin verho- ja tekstiilisuunnittelu,  ompelupalvelu

Verho- ja tekstiilisuunnittelu  antaa sinulle  kattavan  kokonaisvaltaisen tekstiilisuunnitelman tai vaikka vain yhden huoneen verhosuunnitelman. Ompelupalvelumme  toteuttaa suunnitelmat  ja valmistaa sinulle  yksilölliset sisustustekstiilit mittatilaustyönä. Saat juuri sinulle ja kotiisi suunnitellut yksilölliset kodintekstiilit kuten koristetyynyt, verhot, keittiötekstiilit, päiväpeitot, sängynpäätyjen huput sekä tuolien irtopäälliset mittojen mukaan.

Kun kaipaat apua verhojen tai tekstiilien kanssa, löydät suunnittelijamme ja ompelupalvelumme yhteystiedot Näin löydät meidät– linkistä.

Onko valaistuksessa parantamisen varaa? Onko pistorasioita liian vähän? Miten on energiatehokkuuden laita? Mikä on lumen- ja kelvin arvo led lampuissa? Montako palovaroitinta pitäisi juuri meillä olla?

Salo Designin valaistus ja sähköasennukset

Valaistussuunnitelmat ja sähköasennukset tehdään ammattitaidolla tarkasti suunnitellen, yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti sisustus huomioiden. Hyvin suunniteltu kodin sähköistys on huomaamaton mutta kuitenkin helppokäyttöinen ja esimerkiksi valaistuksen osalta muunneltavissa eri tilanteisiin sopivaksi. Etukäteissuunnittelun merkitystä ei voi mitenkään tarpeeksi korostaa.Remontin yhteydessä tehtävät sähköistyksen muutokset kun voidaan toteuttaa usein varsin kohtuullisilla kustannuksilla kun huomioidaan käytettävyys ja mukavuus.Turvallisuus on tärkeää.. kun tehdään sisäremonttia on aina syytä tarkistaa sähköasennusten kunto. Jo 80-luvun talon sähköt ovat huimasti jäljessä nykypäivän asennusmääräyksistä ja asiantunteva päivitys sähköasennuksiin parantaa turvallisuuttanne ja kiinteistön arvoa merkittävästi, kaikkea kun ei aina tarvitse purkaa ja tehdä uudelleen. Turvallisuuteen kuuluu esimerkiksi liiketunnistimilla syttyvät valot ulkona, portaissa, vessassa ja vaikka keittiössä. Tunnistimet ovat pieniä ja ne voidaan esimerkiksi sisätiloissa upottaa kalusteisiin tai vaikka vaihtaa kytkimen tilalle vessassa.

Yhteistyökumppanimme toteuttaa myös esimerkiksi kameravalvonnan kiinteistöönne.

Kun valaistus- tai sähköasiat askarruttavat, ota yhteyttä: Näin löydät meidät– linkistä löytyvät yhteystietomme.

Etsitkö luotettavaa remontintekijää? Minkälainen remontti sinulla on mielessä? Mitä remontti maksaa ja meneekö hermot?

Salo Designin remontointi ja rakentamispalvelut

Persoonallisessa ja yksilöllisessä asunnossa on mukava asua, kun se on toimiva, kodikas ja viihtyisä.  Remontoimalla mistä tahansa asunnosta saadaan asukkaansa näköinen, yksilöllinen ja toimiva tila. Korjausrakentaminen tehdään aina jonkun kodissa – epämukavuuksilta ei aina voida välttyä mutta paljon voidaan tehdäkin. Pidämme työkohteemme siistinä itsemmekin takia, näin voidaan vähentää esimerkiksi pölyn määrää. Purku- ja muut jätteet viedään pois päivittäin. Remonttitöissä eurontarkan urakkahinnan antaminen on vaikeaa, mutta sellaisenkin saa jos haluaa. Usein on kuitenkin järkevämpää pyrkiä tekemään mahdollisimman realistinen kustannusarvio ja aikataulu, näin ne hermotkin säästyy.

Meidän kauttamme saat suunnittelun ja koko toteutuksen saman katon alta. LVI töissä käytämme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Ota rohkeasti yhteyttä! Näin löydät meidät– linkin kautta.

Voit seurata meitä instagramissa salodesign ja facebookissa SaloDesign. Löydät instagram ja facebook sivuiltamme ajankohtaisia ja uusimpia sisustukseen liittyviä ideoita ja ajatuksia.